0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQMKD-AL SQ

Debat publik: Shitja e tokës bujqësore shtetërore, reformë apo mundësi për uzurpim

Një reformë që në tre vitet e ardhshme do të sjellë të paktën një miliardë euro ose një zgjidhje të gabuar që do të përfundojë me uzurpim dhe shndërrim të tokës në ndërtim. Këto janë dy bindje diametralisht të kundërta që mund të dëgjoheshin në debatin e sotëm publik mbi Projektligjin për Shitjen e Tokës Bujqësore Shtetërore. E para u prezantua nga Ministri i Bujqësisë Arjanit Hoxha dhe e dyta nga fermeri Jordan Trajkov nga iniciativa e Frontit Civil. Sipas Hoxhës, ligji do të mundësojë përdorim t

Butoni Kthehu në krye
Mbylle