0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQPolitikë SQ

Debat publik për rrezikun nga korrupsioni gjatë dhënies së lejeve dhe licencave në fushën e transportit

Debat publik me temën "Rreziku nga korrupsioni gjatë dhënies së lejeve, vendimeve dhe  licencave në fushën e transportit dhe zbatimit të mbikqyrrjes", do të mbahet sot përmes platformës elektronike Zoom, në organizim të Komisionit Shtetëror për Parandalim të Korrupsionit (KSHPK).

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle