0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Debat publik për korrupsionin në jurisprudencë

Debat publik “Hulumtimi dhe analiza e gjendjes me korrupsionin në jurisprudencë” do të mbahet sot në organizim të Komisionit shtetëror për parandalimin e korrupsionit (KSHPK).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle