0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQPolitikë SQ

Debat publik për Draft – ligjin për shitjen e tokës bujqësore shtetërore

Përdorim të plotë dhe më racional të sipërfaqeve të punueshme, konsolidim të tyre dhe mundësi për investime më të mëdha. Këto janë disa nga qëllimet e parapara me Draft - ligjin për shitjen e tokës bujqësore shtetërore i cili sot është vendosur në debat publik.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle