0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQLink i drejtpërdrejtë SQVideo SQ

Debat publik për Draft-ligjin për shitje të tokës bujqësore shtetërore (drejtpërdrejtë)

Debat publik për Draft-ligjin për shitje të tokës bujqësore në pronësi shtetërore, me pjesëmarrje të ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Arianit Hoxha.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle