0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Debat publik dhe prezantim i Planit Urbanistik për Ndërtim të Gazsjellësit me Greqinë

- Në hapësirat e Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve sot u mbajt debat publik për Planin Urbanistik për zonat dhe objektet me rëndësi shtetërore të gazsjellësit Republika e Maqedonisë - Republika e Greqisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle