0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQPolitikë SQ

Debat në Komision për ndryshimet ligjore për shkurtim të afatit të kontratave në kohë të caktuar

Komisioni kuvendor për punë dhe politikë sociale sot diskutoi rreth ndryshimeve të Ligjit për marrëdhënie të punës, parashtruar nga deputetët e së Majtës, me të cilat parashihet ulja e konsiderueshme e kufirit të lartë maksimal për lidhje të kontratave për punësim në kohë të caktuar prej 5 viteve në 6 muaj, ndërkaq me qëllim të, siç thonë propozuesit, të rritet siguria dhe produktiviteti gjatë kryerjes së detyrave të punës nga ana e punëtorit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle