0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Debat: Ndotja del prej më shumë segmenteve dhe duhet të ndërmerren masa më të mëdha

Edhe krahas asaj që në dhjetor janë regjistruar vlerat më të mira lidhur me ndotjen, megjithatë duhet të ndërmerren masa më të mëdha që në të ardhmen të parandalohet e njëjta. Ndotja del prej më shumë segmenteve, kështu duhet të punohet në mënyrën e ngrohjes së amvisërive, mënyrën e transportit të qytetarëve, shkatërrimin e deponive të vjetra, kontrollimin e kapaciteteve industriale, ndërtimin e pakontrolluar, si edhe gjithë atë që e rrezikon cilësinë e ajrit, u konstatua në debatin e sotëm "Si të zvogëlohet ndotja e ajrit?", e organizuar nga Këshilli Inspektues Qytetar (KIQ).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle