0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Debat komisioni për emrat dhe ndryshimet në Ligjin për Marrëdhëniet e Punës

Komisioni kuvendor për Punë dhe Politikë Sociale sot ka debatuar për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për marrëdhënie të punës, të parashtruara nga një grup deputetësh nga shumica parlamentare, të cilat i referohen disa dispozitave për të dielën ditë jopune, por edhe për zgjatjen e mandatit të gjyqtarëve dhe prokurorëve publikë, përkatësisht rritje të kufirit të moshës kur mund të dalin në pension dhe ai të jetë 67, në vend të 64 vjetëve.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle