0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Davidoviq: Nuk jemi të kënaqur me gjykimin për “Parcelat në Vodno” do ta apelojmë brenda afatit ligjor

Absolutisht nuk jemi të kënaqur dhe do ta apelojmë  gjykimin brenda afatit ligjor,  kur të marrim korrigjimin me shkrim dhe kur t'i analizojmë  arsyet për shkak të të cilave është sjellur gjykimi, deklaroi avokati Zvonko Davidoviq, pas gjykimit të sotëm për rastin "Parcelat në Vodno" në të cilën Sasho Mijallkovit  i ishte shqiptuar dënim me burg prej një viti për "ndihmë gjatë veprës penale larje parash dhe të ardhura tjera nga vepra ndëshkuese".

Butoni Kthehu në krye
Mbylle