0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQIntervistë SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQ

Cvetkovska: E dimë tashmë si të funksionojmë në kushte të këtilla, shpresojmë edhe se së shpejti do të kthehemi në bankat

Studentët e universitetit më të vjetër dhe më të madh në vend të premten e ardhshme do të fillojnë vitin e ri akademik 2021/2022 me mësim të kombinuar në semestrin dimëror - prani onlajn dhe fizike, sipas vendimit të mëvetësishëm të secilit prej 23 fakulteteve të UQM-së dhe në varësi nga madhësia e grupeve dhe specifikat e programeve të studimit.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle