Magazinë SQ

Çmimi për vepër jetësore për Kuantin Tarantinon në Romë

Regjisori amerikan Kuantin Tarantino, i njohur më së miri për filmat “Kill Bill” dhe ”Inglourious basterds” iu dha Çmimi ç[r vepër jetësore në Festivalin e filmit në Romë. Çmimi iu dha nga regjisori italian i filmave horror Dario Argjento, i cili qëndron pas titujve “Suspiria” dhe “Deep Red”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle