E përzgjedhur SQ

Çmimi Nobel për Paqe: Favoritë- aktivistë të lirisë së mediave, opozitarët bjellorus dhe Greta Tunberg

Aktivistë të lirisë së mediave, opozitarët bjellorus ose aktivistë të ndryshimeve klimatike si Greta Tunberg? Sot sytë e opinionit botëror janë të drejtuara kah Oslo ku do të bëhet i ditur emri i fituesit të ri të Çmimit Nobel për Paqe.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle