0_Maqedoni.Portal SQ0_Slajder SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Çmimi i sivjetmë i Bankës Popullore për hulumtues të rinj për punim më të mirë shkencor për makroekonomi dhe bankieri

Banka Popullore i përkujton të rinjtë hulumtues se është shpallur Konkursi për Çmimin e sivjetmë për vitin 2022 për punim më të mirë në fushën e makroekonomisë dhe bankierisë. Konkursi, i cili organizohet 15 viteve të fundit, ka për qëllim ta nxisë mendimin shkencor dhe të afirmojë  hulumtues të rinj.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle