0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQSektori civil SQ

Civil: Partitë politike para kohe e filluan fushatën parazgjedhore

Qendra e monitorimit të CIVIL Media, konfirmoi se po zhvillohet fushatë e parakohshme zgjedhore për zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen më 17 tetor. Sipas tyre, temat më të shpeshta në këto fushata janë të përgjithshme, e jo lokale. Kryetari i CIVIL-it, Xhabir Deralla, në konferencë për shtyp theksoi se fushata zgjedhore zgjatë një kohë të gjatë dhe në të marrin pjesë tekstualisht të gjitha partitë politike dhe listat dhe kandidatët e pavarur.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle