0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQSektori civil SQ

Cërvenkovska: Gjykata është e azhurnuar, edhe pse prej 34 gjykatave 19 janë të paazhurnuara

Sipas vlerësimit të Këshillit Gjyqësor në tërësi, gjyqësori është i azhurnuar, ndonëse nga 34 gjykata, 15 janë të azhurnuara dhe 19 janë të paazhurnuara, tha kryetarja e Këshillit Gjyqësor Pavlina Cërvenkovska në konferencën e sotme për media me rastin e Ditës së gjyqësorit, ku e prezantoi Raportin vjetor për punën e Këshillit Gjyqësor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle