Biznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Certifikatë “Korrekt me konsumatorin” kanë 48 kompani vendore

- Gjithsej 48 kompani vendore, të vogla, të mesme dhe të mëdha, shumica nga veprimtaria tregtare dhe prodhuese në sektorët ushqim dhe hotelieri kanë certifikatë "Korrekt me konsumatorin". Janë certifikuar, edhe pse jo me shumë, edhe firma nga sektorët shtëpi, shërbime për ofrim të edukimit dhe kozmetikës.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle