Deklaratë për media e Komisionit për Sëmundje Infektuese (drejtpërdrejtë)

  Konferencë për shtyp e drejtorit të QMK-së, Angelov (drejtpërdrejtë)

  Deklarata të kryetarëve Arsovska dhe Kostovski (drejtpëdrejt)

  Në VK “Tabanoc” dhe “Bogorodicë” koha e pritjes është deri në një orë

  Vozitja e pakujdesshme në Kodin e propozuar penal konsiderohet vepër penale

  Festimi i Ilindenit në Shkup (drejtpërdrejtë)

  Konferencë për media e KRRE-së për çmimin e ri të ngrohjes qendrore në Shkup

  Deklarata për projektin për ndjekje të qarkullimit të mallrave në vendkalimin kufitar Tabanocë (drejtpërdrejt)

  Konferencë shtypi në Qeveri për ndihmën shtetërore sipas Planit për rritje ekonomike (drejtpërdrejtë)

  Stërvitje taktike -operative “Peron 192” (drejtpërdrejtë)

  Video SQ

  Butoni Kthehu në krye
  Mbylle