0_Web_Aktuale SQShoqëri SQ

Carovska: Si shkollat ​​fillore ashtu edhe ato të mesme janë gati për mësim me prezencë fizike

Shkollat ​​fillore dhe të mesme janë gati të zbatojnë planin dhe protokollet për mësimdhënien me prezencë fizike nga 1 shtatori. Kjo nuk është asgjë e re, sepse vitin e kaluar rreth 40 për qind e numrit të përgjithshëm të nxënësve ndoqën mësimet në shkolla dhe për fat të mirë nuk kemi pasur transmetimin e virusit në shkollë. Vitin e kaluar, të gjitha shkollat ​​fillore u hapën për ndjekje fizike për nxënësit nga klasa e parë deri në klasën e tretë. Në vendet më të vogla, nxënësit deri në klasën e nëntë ndoqën mësimet me prezencë fizike, kurse mësimet praktike zhvilloheshin në shkollat ​​e mesme profesionale, theksoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle