Shoqëri SQ

Carovska: Shkollat ​​gati për vitin e ri shkollor, fokusi është në mësimdhënie cilësore dhe të sigurt

Komunikimi me vetëqeverisjet lokale dhe drejtuesit e shkollave është intensiv para fillimit të vitit të ri shkollor, në mënyrë që të gjithë ne të jemi të përgatitur mirë dhe ta kthejmë mësimin në klasë , ku ka efektin më të madh. jo vetëm për sa i përket njohurive të nxënësve, por edhe për sa i përket shoqërimit të tyre dhe të rritjes dhe zhvillimit të duhur psikofizik.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle