0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQ

Carovska: Qeveria do ta vazhdojë procesin e ngritjes së dinjitetit të mësuesve

Kriza shëndetësore na tregoi sa sistemi arsimor është i brishtë, ndërsa sfidat që i ka sjell pandemia mund të pasqyrohen shumë negativisht në diturinë e arsimtarëve, sidomos tek më të vegjlit dhe të krijojnë zbrazëtira që vështirë se do të mund të kompensohen nëse nuk ka kuadër cilësor mësimor, i cili do të arrijë që efektet nga ato sfida, t'i anulojë me kohë dhe t'i mbrojë fëmijët tanë. Për fat të mirë, shteti ynë ka pikërisht kuadër të këtillë mësimor, thotë ministrja Milla Carovska në urimin me rastin e Ditës botërore të mësuesit 5 Tetori.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle