0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Carovska: Nënshkrimi i marrëveshjes për “Horizont Evropa 2021-2027” është përkrahje e drejtpërdrejtë e shkencës dhe zhvillimit

Ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska në emër të Qeverisë ka nënshkruar marrëveshje ndërkombëtare me Bashkimin Evropian për pjesëmarrje të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Programin kornizë për hulumtime dhe inovacione “Horizont Evropa”për periudhën prej vitit 2021 deri vitin 2007.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle