0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Carovska në konferencë në Lubjanë: Me reagim të shpejtë arritëm të sigurojmë vazhdimësi në arsimin dhe të fillojmë reforma në kushtet të pandemisë

Sistemi arsimor, ashtu si dhe sistemi shëndetësor dhe social, duhet të jetë rezistent ndaj krizave dhe të vazhdojë të funksionojë në kushtet e pandemisë siç e kemi tani, sepse ajo është me interesin më të lartë për çdo fëmijë, për çdo qytetar, por edhe për shtetin. Pa arsim cilësor, shëndetësor, social dhe mbrojtje të fëmijëve, edhe në kushte të krizës, nuk mund të presim rritje dhe zhvillim. Prandaj, në këtë segment të shoqërisë, investimet e secilit vend duhet të jenë të fuqishme, por edhe në kohë. Këtë e theksoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës Milla Carovska, e cila së bashku me ministrat nga rajoni morën pjesë në konferencën "Mendimi i ri për rritje ekonomike" në Lubjanë, Slloveni, organizuar nga Qendra Ndërkombëtare për Përsosmëri në Financat.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle