0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQKorrespondentë MaqedoniMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Carovska: Në interes të nxënësve është të shkojnë në shkollë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) i respekton të gjitha instruksionet që jepen nga autoritetet shëndetësore. Nëse ka instruksione të ndryshme për  veprimin e përgjithshëm në një komunë ose në një rajon edhe MASH do të përshtatet në atë. Për momentin nuk kemi instruksione të ndryshme në asnjë qytet, në asnjë komunë ose rajon dhe pikërisht për këtë vazhdojmë me  instruksionin se në nivel kombëtar  zbatojmë politikë arsimor me intensitet dhe praktikë të njejtë. Nëse kjo ndryshon, gjithsesi edhe MASH do të përshtatet.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle