0_Maqedoni.Portal SQMakedonija.Slajder SQShoqëri SQ

Carovska me rastin e Ditës ndërkombëtare për të drejta të njeriut: Sigurojmë qasje të barabartë në arsimin cilësor për çdo fëmijë

E drejta e arsimit cilësor është një prej të drejtave më të rëndësishme dhe të pakontesteshme të çdo fëmije, pasi si Ministri e Arsimit dhe Shkencës, kemi krijuar politika dhe kemi siguruar investime me të cilat e kemi zhvilluar sistemin arsimor kombëtar dhe e bëjmë të qasshëm për çdo fëmijë, theksoi ministrja e Arsimit dhe Shkencës, Milla Carovska, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut - 10 Dhjetori.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle