0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQPolitikë SQTekste origjinale SQ

Carovska: Kujdesemi për kuadrin mësimor, pagën e rritëm për katër herë e gjysmë në katër vitet e kaluara

Paga e mësimdhënësit me 10 vjet përvojë në 4 vitet e fundit është rritur për rreth 4.000 denarë, ndërsa në kohën e VMRO-DPMNE vetëm për 800 denarë, që do të thotë se kemi një rritje prej katër herë e gjysmë. Qeveria e udhëhequr nga LSDM vazhdon të punojë në interes të mësimdhënësve dhe në sigurimin dhe përmirësimin ligjor të statusit të tyre.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle