0_Maqedoni.Portal SQPartitë politike SQPolitikë SQShoqëri SQZgjedhjet Lokale 2021

Carovska: Dilni në zgjedhje dhe votoni për të vazhduar ndryshimet pozitive

Për t’i vazhduar ndryshimet pozitive, dilni në zgjedhje dhe votoni për kryetarin më të mirë dhe këshilltarëve më të mirë të LSDM -së dhe koalicionit. Me këtë, do të zgjidhni një të tashme dhe të ardhme më të mirë për të gjithë qytetarët, porositi nga Resnja nënkryetarja e LSDM-së Mila Carovska.

Resnjë, 15 tetor 2021 (MIA) – Për t’i vazhduar ndryshimet pozitive, dilni në zgjedhje dhe votoni për kryetarin më të mirë dhe këshilltarëve më të mirë të LSDM -së dhe koalicionit. Me këtë, do të zgjidhni një të tashme dhe të ardhme më të mirë për të gjithë qytetarët, porositi nga Resnja nënkryetarja e LSDM-së Mila Carovska.

Duke e kërkuar mbështetjen e banorëve të Prespës, për të votuar të dielën për kandidatin e LSDM-së Zhivko Gosharevski, duke e rrumbullakosur numrin 12, ai nënvizoi se qytetarët e dinë se kush punon në interesin e tyre.

Përkujtoi në investimet në ndërtimin e kopshteve të reja dhe rindërtimin e shkollave dhe objekteve sportive në Komunën e Resnjës.

Premtoi se do të vazhdojnë në periudhën e ardhshme për të ndërtuar, siç tha ai, sipas planit dhe për të investuar ekskluzivisht në projekte me interes për fëmijët, për të cilët kanë nevojë për besimin e qytetarëve. fb/

Butoni Kthehu në krye
Mbylle