0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Bytyqi: Shkaqet kryesore për emigrimin vijnë nga mosbesimi në institucione

- Nga viti 2011 deri në vitin 2019 nga shteti ynë janë larguar 700 mijë qytetarë tanë ose gati çdo i katërti është larguar nga shteti. Edhe pse ai trend është ulur në periudhën e kovidit, për fat të keq, ky përfaqëson problem serioz, jo vetëm për bartësit e funksioneve publike dhe për krijuesit e politikave por për gjithë shoqërinë, tha kryeministri i Çështjeve Ekonomike, Fatmir Bytyqi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle