0_Infopako.Portal SQ0_Web_Aktuale SQEkonomi SQPolitikë SQ

Bytyqi: Po rritemi në një ekonomi të mundësive, startapëve, në një vendi të inovacioneve!

Jemi në rrugën e duhur për të ndërtuar një sistem dhe politika që do të mbështesin ndërmarrësit tanë, për t'i inkurajuar ata dhe për të filluar zbatimin e ideve të tyre. Kushtet për fillimin e një biznesi të ri dhe krijimin e startapëve po përmirësohen, dhe ndërmarrësi i ri ngadalë, por sigurt po zë vendin kryesor në ekonominë e vendit, potencoi zëvendëskryeministri i Qeverisë, përgjegjës për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet, Fatmir Bytyqi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle