0_Web_Aktuale SQPolitikë SQ

Bytyqi: Përfitimet prej Marrëveshjes Kornizë të Ohrit janë të dukshme

Marrëdhëniet e mira ndëretnike, kohezioni shoqëror, mosdiskriminimi dhe toleranca, zbatimi i tyre dhe praktika e vazhdueshme janë postulatet bazë të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, e cila sot shënon 20 vjetorin nga nënshkrimi i saj, thuhet në deklaratën me shkrim të zëvendëskryeministrit për Çështje Ekonomike.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle