0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Bytyqi: Në vitin 2022 mbështetja për kompanitë do të jetë për 30 për qind më e madhe se këtë vit

- Vitin e ardhshëm, mekanizmat siç janë Fondi i Garancive, Fondi i Gjelbër Investues, mbështetja për kompanitë eksportuese etj, do të duhet të akumulojë portfolio prej rreth 150 milionë euro kreditim të kompanive nën kushte të përshtatshme. Gjithsej do të thosha për vitin 2022, jashtë krizës energjetike në të cilën kemi siguruar mjete, mbështetja e kompanive do të jetë për 30 për qind më e madhe se këtë vit, theksoi në konferencën e sotme për media zëvendëskryeministri përgjegjës për Çështje Ekonomike, Koordinim të Resurseve Ekonomike dhe Investime, Fatmir Bytyqi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle