0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQMKD-AL SQ

Bytyqi në prezantimin e “Kontrollit të konkurrencës në EJL të OECD-së” – përparim i Maqedonisë së Veriut në tetë nga gjithsej 15 fusha

Zëvendëskryeministri i obliguar për Çështje Ekonomike Fatmir Bytyqi sot përmes lidhjes me videokonferencë mori pjesë dhe mbajti fjalim në ngjarjen  për prezantimin e edicionit periodik të "OECD-së kontrolli i konkurencës në Evropën Juglindore 2021" (OECD South East Europe Competitiveness Outlook 2021) në organizim të Organizatës për bashkëpunim ekonomik dhe zhvillim - OECD. Në hapjen e ngjarjes fjalime mbajtën  edhe Karim Dahu, i obliguar për çështje globale në OECD dhe Frek Janmat, udhëheqës i repartit për operacione në Delegacionin e Bashkimit Evropian në vendin tonë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle