Biznes SQEkonomi SQ

Bytyqi në Panairin Ndërkombëtar në Tiranë: Paraqitje të përbashkëta në Panairet ndërkombëtare e përforcojnë bashkëpunimin në mes vendeve në rajon

Zëvendëskryeministri i Qeverisë për Çështje Ekonomike Fatmir Bytyqi sot e vizitoi “Panairin Ndërkombëtarë në Tiranë 2021”, në organizim të “Klik Ekspo” në bashkëpunim me qytetin e Tiranës, Odën Ekonomike të Shqipërisë dhe Forumi Investues të Odave për Ballkanin Perëndimor.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle