0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQ

Bytyqi: Në kushte pandemie, reaguam shpejt dhe morëm vendimet dhe masat e duhura për të ruajtur vendet e punës dhe likuiditetin e kompanive

Kovid 19 kërkonte përshtatje dhe vendimmarrje të shpejtë që do t’i përgjigjej sfidave të pandemisë, që preku të gjithë botën. Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut pati një reagim në kohë për t’iu përgjigjur në mënyrë efektive situatës, tha zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi në videoparaqitjen në hapjen e Shkollës Verore Ekonomike Ndërkombëtare“Bëje dallimin: Mësoni si të vlerësoni ndikimin ekonomik të pandemisë Covid-19”. Këtë event, përveç zëvendëskryeministrit Bytyqi e hapën edhe rektori i Universitetit “Shën Qirili dhe Metodi”.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle