0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

Bytyqi: Jemi të bindur se në Ligjin për autostrada nuk ka asgjë që është në kundërshtim me dispozitat ligjore

– Ligji për autostrada na jep kornizë në të cilën fillohen bisedimet që të finalizohet se si do të duket marrëveshja e ardhme për ndërtimin e autostradave. Kjo na jep mundësi që të angazhojmë ekspertë adekuatë që duhet të na ndihmojnë dhe të na japin kornizë dhe për këtë nuk shoh se pse do të duhej të presim rezultat të caktuar kur ndërprerja e fundit e memorandumit nuk do të ketë implikime negative, porositi sot zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Fatmir Bytyqi.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle