0_Maqedoni.Portal SQShoqëri SQ

Bursa për hulumtime të studimeve të doktoraturës dhe postdoktoraturës në Rumani për vitin akademik 2022-2023

Ambasada e Rumanisë në vend njofton se Ministria e Punëve të Jashtme e Rumanisë përmes programit "Eugen Ionescu" ndanë tri bursa mujore për studime të doktoraturës dhe postdoktoraturës për hulumtime dhe mobilitet në institucionet shtetërore të arsimit të lartë në Rumani.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle