0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Bursa Çivning për një vit studim pasuniversitar në Mbretërinë e Bashkuar

Në periudhën nga 3 gusht deri më 2 nëntor 2021, Sekretariati Çivning pranon aplikime për bursa për studime master në Mbretërinë e Bashkuar për vitin akademik 2022/2023. Bursat Çivning u jepen personave që do të tregojnë angazhim dhe aftësi të nevojshme për të krijuar ndryshime pozitive duke treguar se si një diplomë master në Mbretërinë e Bashkuar u ka ndihmuar në këtë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle