0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

BP: Vendosja e politikës monetare është në përputhje me kushtet makroekonomike

Lëvizjet tek parametrat bazë makroekonomike janë tani për tani janë në kuadër të pritjeve, por pasiguria dhe rreziqet nga vijimi i mëtejshëm i pandemisë të shkaktuar nga Kovid -19 edhe më tej janë ende të pranishme, u vlerësua në seancën e rregullt të djeshme të Komiteti për politikë operative monetare të Bankës Popullore (BP), në të cilën u shqyrtuan lëvizjet e tregjeve financiare ndërkombëtare dhe vendore dhe treguesit për ekonomi vendore në kontekst të vendosjes së politikës monetare.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle