0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

BP: Treguesit e fundit makroekonomikë kryesisht lëvizin në kornizat e pritura

– Gjatë tremujorit të dytë kishte stabilizim të dukshëm të situatës epidemiologjike dhe lehtësim të masave restriktive, me çka edhe treguesit për aktivitetin global ekonomik janë të favorshme, theksohet në Raportin më të ri tremujor të Bankës Popullore (BP) që ishte miratuar në mbledhjen e rregullt të Këshillit të Bankës Popullore.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle