0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQ

BP: Norma bazë e interesit u rrit me 0.5 pikë përqindje në nivelin prej 3%

Komisioni për politikë monetare operative të Bankës Popullore ka marrë vendim për rritjen e normës së interesit të bonove të thesarit për 0,5 pikë përqindjeje në nivelin 3%, kurse oferta e bonove të thesarit në ankandin e rregullt nuk ka ndryshuar dhe arrin në 10 miliardë denarë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle