0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

BP: Në tremujorin e parë të këtij viti, totali i mjeteve të ITF-së u rrit për 2 për qind në baza tremujore dhe për 15,4 për qind në bazë vjetore.

Në tremujorin e parë të vitit 2022, gjithsej mjetet e institucioneve tjera financiare (ITF) arritën në 168,858 milionë denarë, që paraqet rritje tremujore prej 3,267 milionë denarë. Shumica e mjeteve të ITF-së i përkasin fondeve pensionale dhe kompanive të sigurimit, me pjesëmarrje prej 65.3 dhe 18 për qind, informojnë nga Banka Popullore (BP).

Butoni Kthehu në krye
Mbylle