Ballkan SQBallkan.portal SQKorrespondentë Botë

Borxhi publik në Shqipëri ka arritur nivel prej 85 për qind të BPV-së

Në fund të muajit qershor të vitit 2021 në Shqipëri , deficiti buxhetor u rrit në rreth 2 për qind të BPV-së (ose rreth 29 miliardë lekë) dhe borxhi publik në rreth 85 për qind të BPV-së.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle