0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQMKD-AL SQShoqëri SQ

“Borka”: Të mundësohen ekzaminime në kohë për zbulimin e hershëm të kancerit të gjirit

Në shëndetësinë publike, gratë me vështirësi arrijnë në termin për eho të gjirit ose mamografi, veçanërisht në periudhën e kaluar që nga fillimi i pandemisë KOVID-19. Në shënimin e muajit për luftë me kancerin e gjirit, Shoqata për luftë kundër kancerit “Borka – Për çdo ditë të re” edhe këtë vit e theksoi rëndësinë e ekzaminimeve diagnostikuese në kohë duke qenë se është një sëmundje që nuk mund të parandalohet dhe rezultati pozitiv i së cilës varet nga zbulimi i hershëm.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle