0_Maqedoni.Portal SQMKD-AL SQShoqëri SQ

Bordi i drejtorëve të Postës me propozim te sindikatat për rritjen e pagave nga qershori dhe gushti

Bordi i drejtorëve të Postës së RMV-së, ku në mëngjes filloi greva e përgjithshme, u ka ofruar sindikatave nga 1 qershori i këtij viti rritje lineare për 3000 denarë të pagave të 1700 punëtorëve nga pjesën operative (postierët, sportelet dhe të tjerët), ndërsa nga 1 gushti edhe të nëpunësve administrativ.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle