0_Maqedoni.Portal SQBiznes SQBiznes.portal SQMakedonija.Slajder SQMKD-AL SQ

Boçvarski: Rruga e shpejtë Gradsko-Prilep po ndërtohet me shpejtësi

Rruga eksprese Gradsko-Prilep po ndërtohet me shpejtësi është edhe prioritet. Me Ndërmarrjen Publike për Rrugë Shtetërore për një kohë të shpejtë i tejkaluam problemet me kontraktorin e mëparshëm dhe zgjodhëm kontraktor të ri, tha ministri i Transportit dhe Lidhjeve Bllagoj Boçvarski gjatë inspektimit të ndërtimit të kësaj rruge eksprese afër aksit Gradsko-Drenovë.  Në inspektimin e sotëm ishin edhe kretarët e Prilepit, Gradskos dhe të Rosomanit si dhe ish ministri Goran Sugerski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle