0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Boçvarski paralajmëroi sanim të rrëshqitjes së dheut në autostradën Shtip-Miladinovci

Ekipe të NP "Rrugët e Maqedonisë" sot dhe nesër do të kryejnë inspektim në dy rrëshqitjet e dheut në autostradën Shtip-Miladinovci, informoi sot ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Blagoj Boçvarski në inspektimin në ndërtimin e rrugës ekspres Krupishte-Koçan. Përndryshe, paraprakisht profesorë nga Fakulteti i ndërtimtarisë kanë bërë inspektim dhe kanë dhënë mendimin e tyre si të mënjanohen rrëshqitjet e dheut, të cilat e përfshijnë një pjesë të korsisë.

Kontrolloni gjithashtu

Mbylle
Butoni Kthehu në krye
Mbylle