0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Ballina – Sllajder SQ0_Web_Përzgjedhja e redaktorit SQBiznes SQBiznis.Slajder SQEkonomi SQMakedonija.Slajder SQ

Boçvarski: Madje 91,7 për qind e mjeteve nga buxheti i Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve për vitin 2022 janë të dedikuara për projekte kapitale

- Buxheti i Ministrisë së Transportit dhe Lidhjeve për vitin 2022 është pozicionuar në nivel prej 11,865 miliardë denarë, prej të cilave 10,885 miliardë denarë janë të dedikuara për realizim të projekteve kapitale. Me të parashohim të realizojmë nivel të lartë të realizimit të investimeve kapitale në pjesën e rrjetit rrugor, hekurudha, gazifikim dhe infrastrukturë komunale. Madje 91,7 për qind e mjeteve janë të dedikuara për projekte kapitale, informoi ministrit i këtij dikasteri, Bllagoj Boçvarski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle