0_Maqedoni.Portal SQPolitikë SQShoqëri SQ

Boçvarski: Hapja e më shumë mundësive dhe siguria më e mirë në mënyrë shtesë e përmirëson komunikimin midis qytetarëve dhe shteteve

Presim nga mesi i vitit të ardhshëm tërësisht të rikonstruohet dhe rindërtohet Korridori 8 në anën lindore, së bashku me ripërtëritjet ekzistuese që i kryejmë nga Kumanova drejt Stracinit. Kjo do të japë një pasqyrë komplet të re në lidhjen me Bullgarinë dhe do të mundësojë udhëtim shumë më të shpejtë, por edhe udhëtime më të sigurta për qytetarët deri në Bullgari, porositi sot ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle