Ekonomi SQ

Boçvarski dhe Trajkovski në vizitë të komunës së Gjevgjelisë

Ministri i Transportit dhe Lidhjes Bllagoj Boçvarski dhe drejtori i SHA “Për menaxhim me hapësira banesore dhe të biznesit” Kristijan Trajkovski sot do të vizitojnë komunën e Gjevgjelisë.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle