0_Maqedoni.Portal SQ0_Web_Aktuale SQBiznes SQBiznes.portal SQEkonomi SQShoqëri SQ

Boçvarski: Deputetët ta votojnë ligjin për ndërtim të autostradës Kërçovë-Ohër

Niveli i investimeve kapitale po rritet çdo ditë. I bëjmë analizat e fundit për kuartalin e tretë. Pritjet e mia janë se  buxheti ynë bazë të jetë mbi 60 për qind në kuartalin e tretë, ndërsa deri në fund të vitit presim 80 për qind. Në mënyrë aktive punojmë në atë, në mënyrë aktive punojnë  të gjitha ministritë kompetente me qëllim që të injektojmë  sa më shumë mjete në ekonomi në ndërtimin e rrugëve, kopshteve, ujësjellësit, kanalizimeve, shkollave, sallave sportive dhe gjithçka që është e rëndësishme për nxitjen e ekonomisë, tha sot ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Bllagoj Boçvarski.

Butoni Kthehu në krye
Mbylle